Φενερμπαχτσε : 2020-11_marseille-nantes.jpg : Η μπλόνια φαίνεται πως έχει βάλει στο “στόχαστρο” της τον δημήτρη πέλκα και μάλιστα φέρεται να ετοιμάζει και σχετική κίνηση προς την φενέρμπαχτσε.

Ο ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη φενέρμπαχτσε την ερχόμενη πέμπτη στο καραϊσκάκη (25/11, 22:00) για την 5η αγωνιστική του europa league σε ένα . Διαβάστε τα τελευταία νέα των ομάδων. Στις 28 ιουνίου του 2013, ο ερσούν γιανάλ συμφώνησε να αναλάβει τα ηνία της φενέρμπαχτσε, αντικαθιστώντας τον αγιούκ κοτζαμάν ο οποίος παραιτήθηκε στα τέλη . Η μπλόνια φαίνεται πως έχει βάλει στο "στόχαστρο" της τον δημήτρη πέλκα και μάλιστα φέρεται να ετοιμάζει και σχετική κίνηση προς την φενέρμπαχτσε. Τελευταία νεα και ειδήσεις σχετικά με:

Τελευταία νεα και ειδήσεις σχετικά με: Πελματιαία απονεύρωση
Πελματιαία απονεύρωση from allstarbasket.gr
Ο ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη φενέρμπαχτσε την ερχόμενη πέμπτη στο καραϊσκάκη (25/11, 22:00) για την 5η αγωνιστική του europa league σε ένα . Δείτε το γκολ πρόκρισης του τικίνιο στο 90′ και τα βίντεο από τους πανηγυρισμούς. Η ισοφάριση της φενέρμπαχτσε απέναντι στην άιντραχτ, στο άλλο παιχνίδι του ομίλου του ολυμπιακού. Ολυμπιακός και φενέρμπαχτσε κοντράρονται απόψε στις 22:00 το βράδυ για την 5η αγωνιστική των ομίλων του europa league. Ο σλούκας βρέθηκε στην κωνσταντινούπολη . Η μπλόνια φαίνεται πως έχει βάλει στο "στόχαστρο" της τον δημήτρη πέλκα και μάλιστα φέρεται να ετοιμάζει και σχετική κίνηση προς την φενέρμπαχτσε. Τελευταία νεα και ειδήσεις σχετικά με: Διαβάστε τα τελευταία νέα των ομάδων.

Στις 28 ιουνίου του 2013, ο ερσούν γιανάλ συμφώνησε να αναλάβει τα ηνία της φενέρμπαχτσε, αντικαθιστώντας τον αγιούκ κοτζαμάν ο οποίος παραιτήθηκε στα τέλη .

Στις 28 ιουνίου του 2013, ο ερσούν γιανάλ συμφώνησε να αναλάβει τα ηνία της φενέρμπαχτσε, αντικαθιστώντας τον αγιούκ κοτζαμάν ο οποίος παραιτήθηκε στα τέλη . Ο σλούκας βρέθηκε στην κωνσταντινούπολη . Η ισοφάριση της φενέρμπαχτσε απέναντι στην άιντραχτ, στο άλλο παιχνίδι του ομίλου του ολυμπιακού. Ο ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη φενέρμπαχτσε την ερχόμενη πέμπτη στο καραϊσκάκη (25/11, 22:00) για την 5η αγωνιστική του europa league σε ένα . Δείτε το γκολ πρόκρισης του τικίνιο στο 90′ και τα βίντεο από τους πανηγυρισμούς. Η μπλόνια φαίνεται πως έχει βάλει στο "στόχαστρο" της τον δημήτρη πέλκα και μάλιστα φέρεται να ετοιμάζει και σχετική κίνηση προς την φενέρμπαχτσε. Διαβάστε τα τελευταία νέα των ομάδων. Τελευταία νεα και ειδήσεις σχετικά με: Ολυμπιακός και φενέρμπαχτσε κοντράρονται απόψε στις 22:00 το βράδυ για την 5η αγωνιστική των ομίλων του europa league.

Τελευταία νεα και ειδήσεις σχετικά με: Ο ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη φενέρμπαχτσε την ερχόμενη πέμπτη στο καραϊσκάκη (25/11, 22:00) για την 5η αγωνιστική του europa league σε ένα . Δείτε το γκολ πρόκρισης του τικίνιο στο 90′ και τα βίντεο από τους πανηγυρισμούς. Η ισοφάριση της φενέρμπαχτσε απέναντι στην άιντραχτ, στο άλλο παιχνίδι του ομίλου του ολυμπιακού. Διαβάστε τα τελευταία νέα των ομάδων.

Στις 28 ιουνίου του 2013, ο ερσούν γιανάλ συμφώνησε να αναλάβει τα ηνία της φενέρμπαχτσε, αντικαθιστώντας τον αγιούκ κοτζαμάν ο οποίος παραιτήθηκε στα τέλη . Euroleague: Επιτέλους... νίκη για τη Φενέρμπαχτσε! "Άλωσε
Euroleague: Επιτέλους... νίκη για τη Φενέρμπαχτσε! "Άλωσε from www.newsit.gr
Ο ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη φενέρμπαχτσε την ερχόμενη πέμπτη στο καραϊσκάκη (25/11, 22:00) για την 5η αγωνιστική του europa league σε ένα . Η ισοφάριση της φενέρμπαχτσε απέναντι στην άιντραχτ, στο άλλο παιχνίδι του ομίλου του ολυμπιακού. Διαβάστε τα τελευταία νέα των ομάδων. Στις 28 ιουνίου του 2013, ο ερσούν γιανάλ συμφώνησε να αναλάβει τα ηνία της φενέρμπαχτσε, αντικαθιστώντας τον αγιούκ κοτζαμάν ο οποίος παραιτήθηκε στα τέλη . Η μπλόνια φαίνεται πως έχει βάλει στο "στόχαστρο" της τον δημήτρη πέλκα και μάλιστα φέρεται να ετοιμάζει και σχετική κίνηση προς την φενέρμπαχτσε. Ολυμπιακός και φενέρμπαχτσε κοντράρονται απόψε στις 22:00 το βράδυ για την 5η αγωνιστική των ομίλων του europa league. Δείτε το γκολ πρόκρισης του τικίνιο στο 90′ και τα βίντεο από τους πανηγυρισμούς. Τελευταία νεα και ειδήσεις σχετικά με:

Ολυμπιακός και φενέρμπαχτσε κοντράρονται απόψε στις 22:00 το βράδυ για την 5η αγωνιστική των ομίλων του europa league.

Στις 28 ιουνίου του 2013, ο ερσούν γιανάλ συμφώνησε να αναλάβει τα ηνία της φενέρμπαχτσε, αντικαθιστώντας τον αγιούκ κοτζαμάν ο οποίος παραιτήθηκε στα τέλη . Η μπλόνια φαίνεται πως έχει βάλει στο "στόχαστρο" της τον δημήτρη πέλκα και μάλιστα φέρεται να ετοιμάζει και σχετική κίνηση προς την φενέρμπαχτσε. Διαβάστε τα τελευταία νέα των ομάδων. Δείτε το γκολ πρόκρισης του τικίνιο στο 90′ και τα βίντεο από τους πανηγυρισμούς. Ο σλούκας βρέθηκε στην κωνσταντινούπολη . Τελευταία νεα και ειδήσεις σχετικά με: Ο ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη φενέρμπαχτσε την ερχόμενη πέμπτη στο καραϊσκάκη (25/11, 22:00) για την 5η αγωνιστική του europa league σε ένα . Ολυμπιακός και φενέρμπαχτσε κοντράρονται απόψε στις 22:00 το βράδυ για την 5η αγωνιστική των ομίλων του europa league. Η ισοφάριση της φενέρμπαχτσε απέναντι στην άιντραχτ, στο άλλο παιχνίδι του ομίλου του ολυμπιακού.

Στις 28 ιουνίου του 2013, ο ερσούν γιανάλ συμφώνησε να αναλάβει τα ηνία της φενέρμπαχτσε, αντικαθιστώντας τον αγιούκ κοτζαμάν ο οποίος παραιτήθηκε στα τέλη . Τελευταία νεα και ειδήσεις σχετικά με: Η ισοφάριση της φενέρμπαχτσε απέναντι στην άιντραχτ, στο άλλο παιχνίδι του ομίλου του ολυμπιακού. Ολυμπιακός και φενέρμπαχτσε κοντράρονται απόψε στις 22:00 το βράδυ για την 5η αγωνιστική των ομίλων του europa league. Ο σλούκας βρέθηκε στην κωνσταντινούπολη .

Ολυμπιακός και φενέρμπαχτσε κοντράρονται απόψε στις 22:00 το βράδυ για την 5η αγωνιστική των ομίλων του europa league. Πελματιαία απονεύρωση
Πελματιαία απονεύρωση from allstarbasket.gr
Η μπλόνια φαίνεται πως έχει βάλει στο "στόχαστρο" της τον δημήτρη πέλκα και μάλιστα φέρεται να ετοιμάζει και σχετική κίνηση προς την φενέρμπαχτσε. Ο ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη φενέρμπαχτσε την ερχόμενη πέμπτη στο καραϊσκάκη (25/11, 22:00) για την 5η αγωνιστική του europa league σε ένα . Διαβάστε τα τελευταία νέα των ομάδων. Δείτε το γκολ πρόκρισης του τικίνιο στο 90′ και τα βίντεο από τους πανηγυρισμούς. Ολυμπιακός και φενέρμπαχτσε κοντράρονται απόψε στις 22:00 το βράδυ για την 5η αγωνιστική των ομίλων του europa league. Η ισοφάριση της φενέρμπαχτσε απέναντι στην άιντραχτ, στο άλλο παιχνίδι του ομίλου του ολυμπιακού. Στις 28 ιουνίου του 2013, ο ερσούν γιανάλ συμφώνησε να αναλάβει τα ηνία της φενέρμπαχτσε, αντικαθιστώντας τον αγιούκ κοτζαμάν ο οποίος παραιτήθηκε στα τέλη . Τελευταία νεα και ειδήσεις σχετικά με:

Στις 28 ιουνίου του 2013, ο ερσούν γιανάλ συμφώνησε να αναλάβει τα ηνία της φενέρμπαχτσε, αντικαθιστώντας τον αγιούκ κοτζαμάν ο οποίος παραιτήθηκε στα τέλη .

Στις 28 ιουνίου του 2013, ο ερσούν γιανάλ συμφώνησε να αναλάβει τα ηνία της φενέρμπαχτσε, αντικαθιστώντας τον αγιούκ κοτζαμάν ο οποίος παραιτήθηκε στα τέλη . Η ισοφάριση της φενέρμπαχτσε απέναντι στην άιντραχτ, στο άλλο παιχνίδι του ομίλου του ολυμπιακού. Ολυμπιακός και φενέρμπαχτσε κοντράρονται απόψε στις 22:00 το βράδυ για την 5η αγωνιστική των ομίλων του europa league. Τελευταία νεα και ειδήσεις σχετικά με: Ο ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη φενέρμπαχτσε την ερχόμενη πέμπτη στο καραϊσκάκη (25/11, 22:00) για την 5η αγωνιστική του europa league σε ένα . Ο σλούκας βρέθηκε στην κωνσταντινούπολη . Η μπλόνια φαίνεται πως έχει βάλει στο "στόχαστρο" της τον δημήτρη πέλκα και μάλιστα φέρεται να ετοιμάζει και σχετική κίνηση προς την φενέρμπαχτσε. Διαβάστε τα τελευταία νέα των ομάδων. Δείτε το γκολ πρόκρισης του τικίνιο στο 90′ και τα βίντεο από τους πανηγυρισμούς.

Φενερμπαχτσε : 2020-11_marseille-nantes.jpg : Η μπλόνια φαίνεται πως έχει βάλει στο "στόχαστρο" της τον δημήτρη πέλκα και μάλιστα φέρεται να ετοιμάζει και σχετική κίνηση προς την φενέρμπαχτσε.. Ο σλούκας βρέθηκε στην κωνσταντινούπολη . Η ισοφάριση της φενέρμπαχτσε απέναντι στην άιντραχτ, στο άλλο παιχνίδι του ομίλου του ολυμπιακού. Δείτε το γκολ πρόκρισης του τικίνιο στο 90′ και τα βίντεο από τους πανηγυρισμούς. Η μπλόνια φαίνεται πως έχει βάλει στο "στόχαστρο" της τον δημήτρη πέλκα και μάλιστα φέρεται να ετοιμάζει και σχετική κίνηση προς την φενέρμπαχτσε. Ολυμπιακός και φενέρμπαχτσε κοντράρονται απόψε στις 22:00 το βράδυ για την 5η αγωνιστική των ομίλων του europa league.